Servicii website design

Unele companii inca pun sub semnul intrebarii avantajele prezentei pe internet, dar acesta revolutioneaza felul in care companiile isi promoveaza produsele si serviciile. Este important de realizat ca Internetul a devenit una dintre cele mai importante unelte pentru promovarea unei afaceri. Chiar daca site-urile web pot fi create si gazduite pe Internet relativ ieftin, un site web necorespunzator poate fi dezastros pentru eforturile de marketing ale unei companii. Daca un site web este bine dezvoltat, acesta va reflecta profesionalismul companiei si va pune in lumina produsele si serviciile acesteia.

Diferenta importanta intre noi si alte companii de web design este ca noi ne concentram asupra ofertei de solutii pentru afaceri si nu doar asupra crearii unor simple websiteuri. De aceea este esential sa primiti consultanta iar Intermod Group este pregatita cu solutii optime pentru proiectele dumneavoastra.

Design website

  • homepage/landing page o singura pagina de prezentare
  • website corporate static pagini statice – HTML, optional modul administrare
  • website corporate dinamic pagini dinamice, baze de date, optional modul administrare
  • website CMS site business cu administrare dezvoltat pe platforme CMS – WordPress, Joomla, Drupal, Typo3, Silver Stripe
  • aplicatii web dezvoltate pe platforme CMS sau frameworks – Yii, cakePHP, CodeIgniter, Zend, Symfony
  • website e-commerce magazine virtuale pe platforme Magento, Prestashop, Zen Cart, osCommerce, etc.
  • website flash site-ul este dezvoltat integral in flash
  • website brand site-uri promotionale pentru diverse produse sau servicii
  • pagini/aplicatii facebook aplicatii care datorita viralitatii retelelor de socializare sunt in special folosite pentru branding si cresterea traficului

Website update/redesign

Refacerea partiala sau integrala a unui website deja existent dar care este considerat invechit (ca design, grafica, tehnologic sau din punct de vedere al informatiilor incluse). Cititi mai multe aici.

Mentenanta website

Modificat pagini din site, scos/adaugat pagini din site, verificat functionalitate/timpi incarcare, administrat forum, adaugare/stergere/modificare produse, categorii, etc.

Daca sunteti interesat de oferta noastra de webdesign cititi despre fazele de dezvoltare. Acestea au fost create pentru o mai buna colaborare intre dumneavoastra si Intermod Group.

De asemenea, in functie de tipul de site web pe care il doriti si de obiectivele acestuia, exista o serie de module ce pot fi adaugate la site-ul dumneavoastra.

Pentru oferta webdesign ne puteti contacta aici.