Servicii multimedia

Intermod Group va pune la dispozitie o gama completa de servicii multimedia: conceptie si realizare video cat si audio, programare in Flash sau Director, productie CD/DVD multimedia. Avand experienta de peste 5 ani in lucrul cu instrumente multimedia, specialisti nostri va pot oferi idei sau pot pune in practica ideile dumneavoastra in vederea crearii de prezentari profesionale ce pot fi promovate atat pe web cat si pe sisteme de sine statatoare.

De asemenea, in cadrul prezentarilor multimedia, se pot introduce secvente video (de exemplu filme cu produsele dumneavoastra). Flexibilitatea prezentarilor deschide drumul manualelor de operare multimedia, oferind o descriere interactiva a produselor sau serviciilor, posibilitate care nu este intalnita in prezent pe nici un alt suport.

O noutate in domeniul suporturilor optice este miniCD-ul. De dimensiuni reduse (8 cm diametru), un mini-cd inlocuieste cu succes o carte de vizita clasica. Avantajul principal fata de cartea de vizita clasica este ca pe langa informatii de contact se pot stoca si prezentari multimedia ale firmei dumneavoastra sau ale produselor/serviciilor dumneavoastra.

Cititi detalii despre serviciile noastre multimedia audio si video.

Pentru oferta multimedia ne puteti contacta aici.