Servicii marketing online

 
De ce aveti nevoie de servicii de marketing online (publicitate online) ? Internet-ul este cea mai importanta si profitabila cale de a va promova afacerea. Explicam de ce:

 

  • Poti verifica in orice moment impactul pe care il are promotia vizualizand statisticile online.
  • Poti vedea daca ceva merge prost si poti schimba in cel mai scurt timp. In promotiile pe alte canale media (ziare, tv) este mult mai dificil de remediat o eroare.
  • Poti face o analiza comparativa pe diferite mesaje.
  • Costurile unei promotii de acest tip sunt esential mai mici comparate cu alte tipuri de promotii – ziare, tv, etc. In plus stii exact pe ce platesti si cantitatea de publicitate cumparata.
  • Poti atinge o audienta mai mare decat la campaniile traditionale de publicitate. Persoanele care acceseaza net-ul sunt manageri, ingineri, oameni din publicitate, specialisti IT, etc.
  • Campaniile de publicitate pe net pot fi targetate. Aceasta inseamna ca promotia va fi centrata pe audienta tinta. Aceasta este o imbunatatire majora fata de mijloacele de publicitate traditionale.

Servicii promovare online

Inscrierea in motoare de cautare

Inscrierea in cateva mii de directoare si motoare de cautare internationale (google, yahoo, altavista, webcrawler, etc.) si cateva sute de directoare si motoare de cautara nationale.

Optimizare clasament in motoare de cautare

Modifica atat continutul site-ului cat si cererile de inregistrare, astfel incat site-ul dumneavoastra sa apara cat mai in fata la cautarea dupa anumiti termeni. Aceasta are impact direct asupra numarului de utilizatori care viziteaza site-ul (cu cat site-ul apare mai la inceput cu atat mai multi utilizatori vor accesa site-ul). Citeste mai mult aici.

Banner ads/Banner exchange

Reclame cu bannere platite sau schimb de bannere.

Link ads/Link exchange

Reclame text platite (ex: adwords) si schimb de linkuri cu siteuri partenere.

Publicitate pe bloguri

Crearea de articole despre compania dumneavoastra pe bloguri cu trafic intens. Aceasta genereaza atat utilizatori cat si back-links.

Publicitate pe siteuri de social-networking

facebook.com twitter.com linkedin.com

Retelele sociale devin din ce in ce mai populare. Acestea au schimbat modul in care oamenii interactioneaza in spatiul virtual. Pe langa postarea continutului pe propriul cont, poti lega website-ul companiei de contul de pe siteul de social-networking aducand utilizatori pe siteul companiei. De asemenea reclamele platite in cadrul acestor siteuri de social-networking au un public tinta imens si pot fi personalizate.

Publicitate pe siteuri de social-bookmarking

digg.com, del.icio.us, technorati.com

Mulţi webmasteri cred ca social-bookmarking doar aduc trafic nou. Cu toate acestea, retelele sociale sunt mai mult decat trafic de primă clasa. Trebuie sa realizati ca social-bookmarking poate fi folosit, nu numai pentru trafic si backlink, dar si pentru comercializarea produselor, branding, etc.

Publicitate pe canalele IRC, newsgroups, messengers, dc++, etc.

Postare anunturi pe canalele IRC, newsgroups, messengers, dc++ pentru a aduce utilizatori noi pentru website-ul dumneavoastra.

Direct Marketing

Trimite oferta dumneavoastra sau link-ul catre site-ul dumneavoastra unui numar mare de firme, potential interesate, care corespund cerintelor dumneavoastra (oras, judet, domeniu activitate, etc.). Citeste mai mult aici.

Concursuri cu premii online

Concursuri cu premii online menite sa promoveze o companie, un site, un brand sau un produs.

Optimizare timpi incarcare site

Permite utilizatorilor sa incarce mai repede paginile din site, facilitand astfel vizualizarea mai rapida a informatiilor de pe site. Aceasta se reflecta direct in numarul de utilizatori care viziteaza site-ul.

Pentru oferta marketing online ne puteti contacta aici.