Servicii dezvoltare software

Serviciile software oferite de firma noastra sunt foarte diversificate. Putem lucra proiecte pornind de la cel mai de jos nivel (assembler, raw sockets, Unix modules) pana la proiecte ce necesita programare de nivel inalt (Visual C++, Java).

 

De asemenea, putem crea software pe platforme de baze de date ca Visual FoxPro, mySQL, msSQL si Oracle. Lucram si proiecte de BI (Business Intelligence) – warehousing, ETL pe platforme Data Stage si Informatica.

Avem o experienta extinsa si in ceea ce priveste limbajele interpretate pe platforma Unix ca Perl, Sed/Awk, Bash (fiind folosite si ca scripturi CGI) si limbaje standard web ca PHP, Javascript, VBScript, HTML, etc.

Odata cu dezvoltarea Web 2.0, tehnologiile bazate pe “web services” au devenit indispensabile. Pe langa dezvoltarea de mashups dezvoltam si aplicatii client-server bazate pe tehnologii SOAP si REST.

Din ce in ce mai multe companii, atat in Romania cat si in strainatate, isi construiesc propriile aplicatii iPhone pentru a-si promova afacerea si pentru a oferi servicii complete clientilor lor. Experienta ne permite sa furnizam solutii de inalta calitate pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Vedeti mai multe informatii aici.

Tipuri aplicatii
  • software client-server
  • software baze de date
  • BI, warehousing, ETL
  • software three-tier
  • software de retea
  • interfete pentru aplicatii

Dezvoltam proiecte pe toate tehnologiile specificate aici.

Pentru oferta dezvoltare software ne puteti contacta aici.