Consultanta securitate IT

Securitatea datelor unei companii este esentiala pentru o buna desfasurare a activitatii acesteia. De multe ori ignorata, aceasta intra in centrul atentiei, in 95% din cazuri, abia dupa ce s-a consumat un eveniment ce a afectat in mod negativ activitatea companiei.

Intermod Group va poate ajuta sa stabiliti si sa implementati o politica de securitate pentru compania dumneavoastra. Specialistii nostri au experienta in analiza necesitatilor si detectarea punctelor vulnerabile in fluxul de informatie ce circula in interiorul companiei si in relatia cu clientii dumneavoastra. Dupa stabilirea politicii de securitate, se trece la implementarea ei prin configurarea serverelor, ruterelor si a statiilor de lucru.

O parte importanta a securitatii datelor este politica de backup a unei companii. Cele mai multe companii tind sa subestimeze importanta acesteia, iar altele utilizeaza o frecventa nejustificat de mare a backup-urilor, ceea ce duce la utilizarea ineficienta a resurselor.

Pentru a preveni aceste situatii, Intermod Group va poate ajuta in stabilirea unei metodologii de arhivare a datelor, in functie de cantitatea informatiilor si de rata de actualizarea a acestora. Astfel, nu veti risca sa ramaneti descoperit in cazul unui eveniment nedorit si veti reduce consumul de resurse necesare acestui proces.

Procedurile de audit intern sunt formate din totalitatea masurilor active luate in vederea depistarii vulnerabilitatilor. Acestea pot fi automatizate sub forma de scripturi pentru a fi rulate periodic.

Pentru oferta consultanta securitate IT ne puteti contacta aici.