Audit securitate IT

Reteaua firmei tale este deosebit de importanta, iar securitatea si fiabilitatea ei sunt critice pentru siguranta, competitivitatea si succesul tau. Datorita importantei din ce in ce mai mari pe care o are in activitatea de zi cu zi si a informatiilor pe care le transporta si le stocheaza, reteaua fimei tale, ca ansamblu, poate cauza pierderi mari in cazul in care performantele si siguranta sa se deterioreaza. Ca urmare a evolutiei continue a virusilor, a sistemelor spyware si ad-ware, a aparitiei de noi vulnerabilitati, securitatea retelei tale si a sistemelor conectate la ea trebuie sa beneficieze de atentie continua.

Functionarea continua si sigura a sistemelor de tip server este de cele mai multe ori de o importanta critica pentru activitatea comerciala a firmei tale sau pentru functionarea retelei interne. Aparitia de noi vulnerabilitati, care afecteaza securitatea serverelor, este principala cauza pentru intreruperile in furnizarea serviciilor.

Serviciul audit de securitate este menit sa descopere si sa cerceteze vulnerabilitatile serverelor dumneavoastra. Noi executam auditul in 2 moduri:

  • Prin simularea unui atac exterior asupra serverului, folosind o serie de metodologii de depistare, identificare si documentare a vulnerabilitatilor.
  • Prin examinarea programelor si configuratiilor programelor care ruleaza pe server si prin evaluarea nivelului de securitate oferit de sistemele de securitate pasive si active disponibile.

Dupa incheierea auditului, vom redacta un raport detaliat in care vom explica in termeni accesibili toate problemele identificate, alaturi de modalitatile de remediere a acestora.

Pentru oferta audit securitate IT ne puteti contacta aici.