Despre noi

Intermod Group ofera servicii si solutii IT profesionale si personalizate pentru fiecare client in parte. Acordam o mare importanta discutiilor cu clientul pentru a intelege cerintele si a hotari, impreuna cu acesta, specificatiile si tehnologiile optime pentru realizarea proiectelor. La noi clientii sunt parte a procesului de proiectare.

Pentru ca rezultatele sa fie vizibile e timpul sa lasati specialistii sa lucreze pentru dumneavoastra. Afacerea dumneavoastra merita.

Misiunea noastra:

Transferul experientei noastre profesionale, in domeniul IT, catre clientii si partenerii nostri, ajutandu-i sa se dezvolte si sa promoveze alaturi de noi.

Obiectivele noastre:

 • Sa respectam misiunea si clientii nostri.
 • Sa promovam calitatea si solutiile moderne in domeniul IT.

De ce Intermod Group:

 • Experienta. Intermod Group are o experienta de peste 10 ani in toate etapele de dezvoltare (planificare, specificatii, arhitectura, implementare, testare, mentenanta). Experienta ne permite sa oferim servicii de consultanta strategica pentru fiecare afacere in mod individual.
 • Echipa. Avem o echipa entuziasta, calificata si pregatita sa raspunda cerintelor dumneavoastra, indiferent de marimea proiectelor si de termenele limita.
 • Relatia cu clientii. De la un simplu site web pana la aplicatii intranet complexe, solutii e-commerce sau proiecte software complexe, Intermod Group va lucra ca si cum ar fi parte din echipa dumneavoastra, oferind consultanta, construind si asigurand mentenanta pentru proiectele dumneavoastra intr-o maniera profesionala.
 • Consultanta si suport. Oferim consultanta gratuita pentru clientii nostri astfel incat solutiile propuse sa fie cele mai potrivite. Oferim suport gratuit pe tot parcursul dezvoltarii si implementarii.
 • Flexibilitate. Indiferent daca doriti un update la un proiect deja existent sau doriti sa dezvoltati un proiect de
  la zero, noi incercam sa implementam cele mai flexibile solutii, asigurandu-ne ca putem oferi o dezvoltare ulterioara pentru proiecte deja existente.
 • Testare. Pentru a mentine increderea si loialitatea clientilor, toate bug-urile si defectele trebuie sa fie identificate si corectate inainte ca acestea sa ajunga la utilizatorul final. Departamentul nostru de QA are un singur scop: sa mentina, sa dezvolte si sa garanteze calitatea generala a serviciilor si produselor noastre.
 • Tehnologii. Echipa Intermod Group are acces la o gama larga de instrumente si tehnologii, asigurand o perspectiva de ansamblu asupra proiectelor si permitand alegerea tehnologiilor optime pentru fiecare proiect in parte. Folosind tehnologiile potrivite, timpul de dezvoltare si costurile proiectelor scad substantial.

Vedeti o lista completa a tehnologiilor utilizate.