Stiati ca nu toate servicii de web design sunt la fel?

Dacă aţi cautat o companie de web design pentru dezvoltarea site-ului dvs., atunci stiti cat de greu este sa alegeti compania potrivita pentru aceasta. Toţi vă spun aceleaşi lucruri şi nu vă puteţi decide care este de fapt mai bun?

Răspunsul scurt este nu, nu toate serviciile de web design sunt la fel. Vestea bună este că puteţi afla dacă firma este potrivita pentru afacerea dvs. solicitând câteva întrebări simple. Dar, înainte de a face acest lucru trebuie să ştiti ce vreti să iasă din site, cu alte cuvinte, care este scopul principal al siteului web? Ai nevoie de site-ul dvs. pentru a informa persoanele sau pentru a vinde produse sau servicii? Acestea sunt tipul de întrebări pentru care ar trebui să aveţi răspunsuri la contactarea unei firme de web design. Dacă aveţi deja răspunsurile, atunci sper că veţi găsi următoarea parte utila.

Cereti întotdeauna sa vedeti portofoliul lor de design web. Petreceti cel puţin 10 de minute pe site-ul lor şi încercaţi să obţineţi un sentiment de cat de bine site-ul lor a fost proiectat. Este atractiv vizual? Puteti naviga usor în site? Au lucrat pentru companii care sunt în aceeasi industria ca si dvs.?

Cele mai multe companii de web design nu pot dezvolta orice proiect, ci sunt specializate. Nu va fie teama sa puneti întrebări, cum ar fi – “Care credeţi că sunt punctele dvs. forte şi punctele care sunt cele slabe?”. Adevărul este că firmele mai mici de web design nu pot oferi servicii de calitate superioară pentru tot ceea ce se referă la site-ul web. Unele sunt mai bune la design-ul grafic, altele sunt mai bune la codare / programare, iar altele sunt mai bune la SEO (Search Engine Optimization). Trebuie să cântăriti fiecare dintre aceste aspecte şi sa alegeti o companie care sa fie mai potrivita pentru afacerea dvs. decât altele. De exemplu, dacă aveţi o afacere de fotografie, atunci design-ul grafic va fi cel mai important aspect.

Cât de mult suport vor oferi? Nu subestimati valoarea unui suport bun, deoarece dacă este primul dvs. site, atunci probabil nu stiti lucruri tehnice, cum ar fi CSS şi HTML, ceea ce înseamnă că dacă doriţi să schimbaţi ceva, va trebui să contactaţi compania de webdesign care a construit site-ul. Un mare avantaj in a utiliza o companie mai mică este faptul că acestea va pot oferi mai multa atentie, iar unii ar putea oferi, de asemenea, sfaturi de promovare, SEO si alte metode de marketing online. Deci, dacă sunteti nou pe Internet, veţi găsi aceste informaţii valoroase, chiar dacă aceste firme percep un tarif putin mai mare decat altele pentru a construi site-ul web.