5 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre companii de web design “ieftine”

Din cauza importantei siteului pentru afacerea dumneavoastra, este important sa petreceti ceva timp pentru obtinerea site-ul potrivit pentru afacerea dumneavoastra! Puteţi obţine cu uşurinţă un site web conceput într-o săptămână, iar costul poate fi de pana la 100 euro. Dacă bugetul este restrans, s-ar putea sfârşi prin a alege o companie in defavoarea alteia, de regula mai profesionista, din cauza costurilor. Dar acest lucru v-ar putea costa mult pe termen lung. Diferenţa dintre un site bun si unul mediocru poate fi subtilă pentru majoritatea oamenilor mai ales daca nu ati avut niciodata un site web. Diferentele pot aparea după aproximativ 6 luni, depinzand atat de promovarea afacerii cat si de sectorul în care vă aflaţi.

Va trebui sa va intrebati cat de mult timp sunteti dispus sa alocati pentru site-ul web. Nu va bazati pe compania de web design pentru a face totul deoarece, ei nu pot face aceasta (mai ales firmele “lowcost” care practica preturi sub valoarea pietei)! Deci, dacă aveţi de gând să utilizati serviciile acestor firme, asiguraţi-vă că sunt conştienţi de următoarele:

  • Cercetare – Firmele “lowcost” vor petrece foarte puţin timp pentru cercetarea afacerii sau a competitorilor. Acest lucru este extrem de vital, deoarece în cazul în care proiectantul nu are cunoştinţe despre afacerea dvs. atunci rezultatul nu va reprezenta o soluţie la problema dumneavoastra.
  • Design – Firmele “lowcost” folosesc şabloane care au fost utilizate de către mii de oameni din întreaga lume. Acestea se pot modifica usor, dar aspectul general este, de obicei, acelaşi.
  • Layout – Acest lucru este la fel de important ca şi celelalte de mai sus. Firmele ieftine de webdesign au puţine cunoştinţe de marketing. Astfel ei iau deciziile de design din punctul de vedere al unui programator, ceea ce înseamnă că veţi obţine un site la care majoritatea vizitatorilor ar spune că este interesant şi apoi vor pleaca. De ce? Deoarece proiectul nu a fost axat pe determinarea vizitatorilor sa faca o anumită sarcină.
  • Optimizare pentru motoarele de căutare – Mulţi susţin că pot optimiza site-ul dvs. fara nici o taxă suplimentară, dacă utilizaţi serviciul lor de web design. Sugeram sa evitati aceste companii cu excepţia cazului în care au o reputatie buna sau sunt recomandate de un prieten. Adevărul este că pentru SEO este nevoie de mai mult timp decat cred majoritatea oamenilor. Astfel oferta acestui serviciu gratuit nu are sens decat daca alegerea cuvintelor cheie se face dupa ureche fara o analiza amanuntita a acestora. Astfel si rezultatele pe termen lung vor fi pe masura.

Nu toate companiile ieftine de webdesign sunt rele. Acum, că sunteţi conştienţi de ceea ce fac unele dintre aceste companii ieftine de webdesign, veti fi pregatit!